Unikt tilbud til sykepleierutdanning som deltar i Noklus

  • Unikt tilbud til sykepleierutdanning som deltar i Noklus

Sykepleierutdanningen ved Nord Universitet, Levanger, er deltaker i Noklus, og dermed kan de gi sine studenter et flott undervisningsopplegg i venøs og kapillær blodprøvetaking. 

Undervisningen er i regi av laboratoriekonsulentene Randi Rekkebo og Anne Bakken Smiseth i Noklus Nord-Trøndelag. I forkant av den praktiske undervisningen må alle studentene gjennomføre Noklus sine e-læringskurs

Randi Rekkebo synes det er flott å få en deltaker innen sykepleierutdanningen med på laget. "Vi har formidlet nyttig informasjon om blodprøvetaking til de fremtidige sykepleierne tidlig i studieforløpet. Dette blir nyttig kunnskap å ha med seg når de skal ut i praksis. Pasienten vil også nyte godt av at studentene behersker blodprøvetaking", sa Rekkebo da vi snakket med henne i forbindelse med oppslag av denne saken tidligere i år. 

Nettavisen til Nord Universitet laget i januar i år en egen sak om tilbudet, i tillegg til en egen video av studentene som øver på blodprøvetaking. 

Nedenfor ser du videoen fra fjorårets engasjerte studenter. Foto: Bjørnar Leknes.

Så dette spennende ut?
Andre sykepleierutdanninger er velkommen til å ta kontakt for å inngå avtale med Noklus! Kontakt gjerne laboratoriekonsulenten i ditt fylke for en prat!

 

Kategori: Aktuelt
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen