Landskonferanse i Trondheim 30.-31. august

  • Landskonferanse i Trondheim 30.-31. august

Noklus sin årlige landskonferanse er denne gangen lagt til Trondheim, og arrangementet går av stabelen 30.-31. august. Drøyt 100 ansatte fra hele landet samles for å bli inspirert og oppdatert innen ulike faglige temaer. 

Leder i Noklus, Sverre Sandberg, ser frem til å samle alle de ansatte. "Den årlige landskonferansen gir oss en unik mulighet til å være sammen og ta opp aktuelle tema innenfor faget vårt. 

 

Noklus er en arbeidsplass med mye faglig kunnskap, og konferansen gir oss en anledning til å utveksle denne kunnskapen, lære av hverandre og gi hverandre inspirasjon til arbeidshverdagen. Dette kommer i neste instans deltakerne våre til gode. Og så er det veldig hyggelig å treffe alle medarbeiderne som arbeider rundt omkring i landet", avslutter Sandberg.

 

Noen tema fra det faglige programmet
Urinveisinfeksjon er årets tema i Noklus, og det er naturlig nok viet plass til ulike faglige sider ved dette. Det blir bl.a. foredrag med titlene "Analysekvalitet på urinstrimmel", "Klinisk nytteverdi av urinstrimmel mht. diagnostikk av urinveisinfeksjon" og "Urin - en steril kroppsvæske?".

Andre foredrag er "KUPP - Kunnskapsbaserte oppdateringsvisitter - en metode for endring av klinisk praksis?", "Allmennlegeperspektiv. Er det bare medarbeiderne som er interessert i laboratoriearbeid?", "Fylkeslegen - Hvilke hendelser skal meldes og hvordan?" og "Hurtigtester mononukleose - klinikk og kvalitet".

Ved Noklus hovedkontor i Bergen fullførte tre av våre avdelingsingeniører sine mastergrader i juni i år, og de tre vil holde innlegg basert på sine funn. Les mer om mastergradsoppgavene her.

 

Kategori: Aktuelt
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen