Aktueltsaker 2013

Vurderingsbrev for CRP, Hb og glukose

Vurderingsbrevene for utsendelsene CRP, Hb og glukose er nå sendt ut til deltakerne. Dersom dere har behov for oppfølging av resultatene, vennligst kontakt lokal laboratoriekonsulent.
Les mer > >

Noklus bidrar til bedre laboratoriearbeid på sykehjem

Deltakelse i Noklus har ført til at sykehjemsansatte har fått bedre kunnskap om og økt trygghet ved utførelse av laboratoriearbeid. Det viser en brukerundersøkelse Noklus gjennomførte i 2012.
Les mer > >

Implementering av Noklus diabetesskjema i Hordaland

Diabetessykepleier Tone Vonheim Madsen reiser nå rundt til legekontor i Hordaland som er interessert i å få hjelp med installasjon av programvaren og veiledning i bruk av skjemaet. Alle legekontorene har fått et informasjonsskriv om dette tilbudet som er kostnadsfritt.
Les mer > >

Bruk og tolking av urinprøver på sykehjem

Noklus har tidligere sendt ut to pasienthistorier som omhandler bruk og tolking av urinprøver på sykehjem. Leger fra 40 % av landets sykehjem svarte og mottok informasjon med svarfordeling og faglige kommentarer.
Les mer > >

Ledig stilling som laboratoriekonsulent - utvidet søknadsfrist!

Noklus Rogaland har ledig en stilling som laboratoriekonsulent/bioingeniør. Stillingen er et 50 % vikariat, tiltredelse snarest og gjelder ut året. Ny søknadsfrist 5.mai!


Les mer > >

Endringer i utsendelsesplan vår 2013!

Dessverre må utsendelse av kontrollmateriale for Urinstrimmel og Graviditetstest utgå fra vårens plan. Kontrollene skulle vært sendt i uke 17. I tillegg flyttes utsendelse av kontrollmateriale til HbA1c fra uke 22 til 23 og Hematologi for større laboratorier fra uke 23 til 24.
Les mer > >

Noklus deltar med stand på konferanser

Noklus deltok nylig med stand på to konferanser, i Tromsø og i Gjøvik. Konferansene var arrangert av Utviklingsenter for sykehjem og hjemmetjenester i de to fylkene. På Noklus sin stand fikk deltakerne en presentasjon av våre ulike kurstilbud og vårt nye e-læringsprogram. Les mer ved å klikke på overskriften.


Les mer > >

Resultater fra HbA1c- utsendelsen

Vurderingsbrevene for utsendelsen HbA1c fra 05.03.2013 er sendt ut til deltakerne. Har du spørsmål til resultatene, vennligst kontakt din lokale laboratoriekonsulent.
Les mer > >

Resultater fra hematologiutsendelse

Resultatene fra hematologiutsendelsen SHEM 1/2013 som var sendt til sykehus / større laboratorier 12. februar er nå tilgjengelig på internett.


Les mer > >

Ledig stilling som laboratoriekonsulent - 80% engasjement

Noklus Troms & Finnmark har ledig stilling som laboratoriekonsulent/bioingeniør. Stillingen er et 80 % engasjement fra 1.juli og ut året, med mulighet for forlengelse. Søknadsfrist er 8. april.
Klikk deg inn på saken for å lese mer.
Les mer > >

Side7 av 10Først   Forrige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen