Aktueltsaker 2016

"Laboratorieprøvar i heimen"

Dette er tittelen på laboratoriekonsulent Marit Steinsund, Noklus Sogn og Fjordane, sin artikkel i siste nummer av Helsesekretæren. Artikkelen handler om Noklus sitt prosjekt for kvalitetssikring av laboratorievirksomhet i hjemmetjenesten.
Les mer > >

Månedens tema, september: "Ikke la meg bli for varm"

Tidligere har Noklus presentert månedlige plakater med ulike preanalytiske tema. Disse ble godt mottatt av våre deltakere, og derfor følger vi nå opp med en ny variant, "Månedens tema". Første tema handler om urinprøver.
Les mer > >

Profilmagasinet "Aktuelt fra Noklus - 2016"

Vår årlige publikasjon "Aktuelt fra Noklus" sendes i disse dager ut til alle våre deltakere og andre samarbeidspartnere. Magasinet har et variert og interessant innhold, og gir et innblikk i hva Noklus er spesielt opptatt av akkurat nå. Du kan også lese magasinet her på hjemmesiden vår.

Les mer > >

Landskonferanse i Trondheim 30.-31. august

Noklus sin årlige landskonferanse er denne gangen lagt til Trondheim, og arrangementet går av stabelen 30.-31. august. Drøyt 100 ansatte fra hele landet samles for å bli inspirert og oppdatert innen ulike faglige temaer. Leder i Noklus, Sverre Sandberg, ser frem til å samle alle de ansatte.
Les mer > >

Skal du på kurs i høst?

Laboratoriekonsulentene i Noklus arrangerer kurs i flere fylker i høst. Sjekk kurskalenderen for å se om det arrangeres et aktuelt kurs for deg i ditt fylke. Flere kurs vil dukke opp i kurskalenderen i løpet av høsten.
Les mer > >

Finn oss på Facebook!

Noklus har nå en egen profil på Facebook. Her vil vi varsle om nye saker på hjemmesiden vår, samt dele litt av det som skjer i Noklus-regi rundt omkring i landet vårt. Vi håper du vil like Facebook-siden vår.
Les mer > >

"Min side" - en plattform for informasjonsutveksling

I siste utgave av Helsesekretæren har Noklus et innlegg i "Fra laben" om tilbudet vi har på "Min side". Her kan du lese om webregistrering av svar på kontrollutsendelser, e-læringskursene våre og laboratorieprosedyrene.
Les mer > >

Pasienter kurses i å måle effekten av medisin og dosere den

Helse Førde tilbyr kurs til pasienter som går på blodfortynnende medisin, der pasientene lærer å måle effekten av medisin og dosere den. Kurset er et samarbeid mellom Helse Førde og Noklus, og siden starten i 2013 har 55 pasienter gjennomgått kurset. NRK har intervjuet en av kursdeltakerne, som er svært fornøyd med kurset.
Les mer > >

Tre Noklus-ansatte har  fullført  sine mastergrader i helsevitenskap

Tre avdelingsingeniører ansatt ved Noklus sitt hovedkontor i Bergen, fullførte i juni 2016 sine mastergrader i helsevitenskap ved Universitetet i Bergen. Mastergradsoppgavene er knyttet til seksjon for Ekstern kvalitetssikring i Noklus.
Les mer > >

Høstens utsendelsesplan for eksterne kvalitetskontroller

Oversikt over datoer for utsendelse av ekstern analytisk kvalitetskontroll er nå publisert på hjemmesiden. Du finner utsendelsesplanen under fanen "Ekstern kvalitetssikring".
Les mer > >

Side3 av 6Først   Forrige   1  2  [3]  4  5  6  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen