Aktueltsaker 2018

Stand og innlegg på smittevernkonferanse i Buskerud

25. september 2018 inviterer fylkesmannen i Buskerud til en dagskonferanse om smittevern og smittevernarbeid på Scandic Ambassadeur Drammen Hotel. Vår kollega i Noklus Vestre Viken (Buskerud og Asker/Bærum), laboratoriekonsulent Hildegunn Aas, vil holde innlegg med tittelen "Rett svar – riktigere behandling. Kvalitetssikring av laboratoriearbeidet i sykehjem".
Les mer > >

Endring av måleenhet for HbA1c omtalt i Sykepleien

HbA1c er en analyse som mange sykepleiere er kjent med og kommer borti, og derfor er det viktig at de er informert om den nye måleenheten som tas i bruk 30. september. Nettstedet Sykepleien.no publiserte 19. september en sak om dette temaet, der leder i Noklus, Sverre Sandberg, er intervjuet.
Les mer > >

Valg av nytt analyseinstrument

Det er mye som må tas med i vurderingen når nytt analyseinstrument skal kjøpes inn. God nok analysekvalitet er selvsagt viktig, men det er også andre vurderinger som må gjøres. I nyeste utgave av tidsskriftet "Helsesekretæren" kan dere, i spalten "Fra laben", lese mer om disse vurderingene.
Les mer > >

Vi har to ledige stillinger som bioingeniør (én fast og ett vikariat)

Vi søker etter to entusiastiske, kreative og løsningsorienterte bioingeniører/avdelingsingeniører. Erfaring i kvalitets- og laboratoriearbeid innen laboratoriemedisin er en fordel. Stillingene er for tiden knyttet til arbeid innen ekstern kvalitetssikring. Arbeidssted er ved Noklus hovedkontor på Haraldsplass Diakonale sykehus i Bergen. Vikariatet har varighet ett år. Søknadsfrist: 07.10.2018.
Les mer > >

Stand på Omsorgskonferansen 2018 - Møre og Romsdal

12.-13. september inviterer Fylkesmannen i Møre og Romsdal til "Omsorgskonferansen 2018". Tittelen på konferansen er "I møte med morgondagens innbyggar", og Noklus Møre og Romsdal stiller med stand for å informere om Noklus sitt bidrag til nettopp dette møtet med morgendagens innbygger.
Les mer > >

Informasjonsplakat til venterommet - ny enhet for HbA1c

I forbindelse med overgang til ny enhet for HbA1c, har vi laget en informasjonsplakat som legekontorene kan henge på venterommet for å informere pasientene om den nye enheten. Vi har også en pasientinformasjon som kan deles ut. Den nye enheten gjelder fra 30. september.
Les mer > >

SKUP har fått nytt navn - men beholder forkortelsen

SKUP har nå endret navn til "Skandinavisk utprøving av laboratorieutstyr for pasientnær analysering". Tidligere sto p-en for "primærhelsetjenesten", men dette er nå erstattet med "pasientnær analysering". Forkortelsen SKUP forblir som før.
Les mer > >

Omtale av Noklus i Tidsskriftet

I utgave 13 under "Aktuelt i foreningen" har Tidsskriftet viet plass til en omtale av aktiviteten i Noklus i jubileumsåret 2017. Leder i Noklus, Sverre Sandberg, gir et innblikk i hvordan det sto til med 25-årsjubilanten og hvilke satsningsområder Noklus var opptatt av i jubileumsåret.
Les mer > >

Månedens tema, september: "Trygg overgang"

Ny måned betyr ny plakat i serien "Månedens tema". Denne måneden har vi laget en plakat i forbindelse med overgang til ny enhet for HbA1c. Fra 30. september skal ikke lenger HbA1c rapporteres i %, men i enheten mmol/mol.
Les mer > >

Årets landskonferanse er lagt til vakre Bodø

Drøyt hundre Noklus-ansatte vil være samlet i Bodø til faglig oppdatering når årets landskonferanse går av stabelen 28.-30. august. Programmet er som vanlig preget av stor variasjon, men hovedvekten er viet "Årets tema", som er diabetes.
Les mer > >

Side3 av 8Først   Forrige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen