Aktueltsaker 2018

Månedens tema, mars: "Kalde fingre"

Ny måned betyr ny plakat i serien "Månedens tema". Denne gangen blir det et gjensyn med en gammel kjenning, og budskapet i plakaten passer godt nå i vinterkulden! Noklus ønsker med disse plakatene å løfte frem ett viktig laboratorierelatert tema hver måned til bruk i forbedringsarbeidet.
Les mer > >

Helsedirektoratet med positiv omtale av Noklus sitt arbeid

"Kvalitetssikring av laboratorietjenesten bidrar til at den helhetlige pasientoppfølgingen styrkes, blant annet gjennom økt pasientsikkerhet og riktigere legemiddelbruk." Dette sitatet om Noklus sitt arbeid er hentet fra Helsedirektoratets årsrapport 2016 for Omsorgsplan 2020, som ble publisert 21. desember 2017.

Les mer > >

Nye retningslinjer for svangerskapsdiabetes

Dersom du lurer på noe i forhold til retningslinjene for svangerskapsdiabetes, anbefaler vi deg å lese spalten "Fra laben" i nyeste utgave av fagbladet "Helsesekretæren". Laboratoriekonsulent Heidi Hansen i Noklus Buskerud har skrevet en informativ og oversiktlig artikkel om de nye retningslinjene som kom i 2017.
Les mer > >

To pasientveiledninger på engelsk - nå tilgjengelig på "Min side"

Noklus har publisert engelsk utgave av pasientveiledningene "Veiledning i avføringsprøvetaking" og "Veiledning for glukosebelastning". Disse veiledningene er tilgjengelig for våre deltakere på "Min side". 

Les mer > >

Ledig engasjement som lab.konsulent - Noklus Møre og Romsdal

Vi har ledig et 80 % engasjement som laboratoriekonsulent i Noklus Møre og Romsdal, fra 1. mai 2018 til 31. desember 2020, med mulighet for utvidelse av stillingsprosent og fast ansettelse. Arbeidssted er Ålesund sjukehus. Søknadsfrist er 20.02.18.
Les mer > >

Ledig engasjement som laboratoriekonsulent - Noklus Telemark

I Noklus Telemark har vi ledig et 60 % engasjement i 2,5 år som laboratoriekonsulent, med mulighet for økning i stillingsprosent og fast ansettelse. Stillingen innebærer opplæring, veiledning og undervisning i laboratoriearbeid utenfor sykehus i Telemark. Arbeidssted er Sykehuset Telemark. Søknadsfrist er 11. februar 2018.
Les mer > >

Veiledning i urinprøvetaking er nå oversatt til samisk

Dokumentet "Veiledning i urinprøvetaking" er nå oversatt til samisk. Oversettelsen har vært etterspurt i lengre tid og det er ekstra hyggelig at vi kan publisere denne akkurat i dag, på samenes nasjonaldag! Veiledningen er tilgjengelig for våre deltakere på "Min side".
Les mer > >

Vedlikehold på våre IT-systemer

Vi utfører vedlikehold på våre IT-systemer 5. og 6. februar kl. 18 - 21. Dette vil føre til noe nedetid og ustabilitet på hjemmesiden og "Min side" i disse tidsrommene. Vi beklager ulemper som følge av dette. 
Les mer > >

Månedens tema, februar: "Feil spor?"

Ny måned betyr ny plakat i serien "Månedens tema". Noklus ønsker med disse plakatene å løfte frem ett viktig laboratorierelatert tema hver måned til bruk i forbedringsarbeidet. Med plakaten for februar ønsker vi å minne våre deltakere om prosedyrene som ligger på "Min side".
Les mer > >

Noklus med innlegg på oppstartskonferansen for RASK Rogaland

Tirsdag 30. januar arrangerer Antibiotikasenteret for primærmedisin (ASP) oppstartskonferanse for RASK Rogaland. RASK (Riktigere antibioitikabruk for sykehjem i kommunene) er et av tiltakene i "Handlingsplan mot antibiotikaresistens i helsetjenesten". Noklus deltar med foredrag og stand, der det informeres om hvordan Noklus kan bidra i kampen mot unødvendig antibiotikabruk i sykehjem.
Les mer > >

Side7 av 8Først   Forrige   2  3  4  5  6  [7]  8  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen