Aktueltsaker 'Hilde-Kristin Rondestveit'

Resultater fra hematologiutsendelse til større laboratorier

Resultatene fra hematologiutsendelsen SHEM1/2014 er nå klare. Utsendelsen gikk til sykehuslaboratorier og andre større laboratorier som er påmeldt via NKK.
Les mer > >

Ekstern kvalitetskontroll for U-strimmel og graviditetstest

Tirsdag 20. mai sendte Noklus ut ekstern analytisk kvalitetskontroll for analyse av urinstrimmel og graviditetstest. Svarfrist er 26. mai.
Les mer > >

Reviderte råd til behandlende lege om bruk av nye antikoagulantia

Det foreligger nå en revidert utgave av Helsedirektoratets informasjonsskriv om praktiske råd ved bruk av de nye antikoagulasjonsmidlene. Dokumentet inneholder blant annet råd til leger som forskriver antikoagulasjonsmidler, praktiske råd ved kirurgiske inngrep og bruk av laboratorieanalyser.
Les mer > >

Vurderingsbrev, PT-INR

Resultatene for den eksterne kvalitetskontrollen for PT-INR (sendt ut 31.03.14) er nå klare, og vurderingsbrevene er sendt til dem som deltok på utsendelsen.
Les mer > >

Preanalytisk utsendelse

Mandag 28. april sender Noklus ut årets utsendelse til preanalyse. Dette er den andre utsendelsen i rekken, hvor formålet er å bidra med å forbedre håndtering av laboratorieprøver før selve analyseringen. Årets utsendelse omhandler kapillær prøvetaking. Svarfrist er 8. mai.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll, D-dimer

Onsdag 23. april sendte Noklus ut ekstern kvalitetskontroll for D-dimer til deltakere som er påmeldt denne analysen. Analysefrist er 30. april.
Les mer > >

Vurderingsbrev for hemoglobin, glukose og CRP

Resultatene fra vårens utsendelse av eksterne kvalitetskontroller for hemoglobin, glukose og CRP er nå klare. Vurderingsbrevene er sendt ut til deltakerne som er med på disse kontrollprogrammene.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll til HbA1c

Tirsdag 8. april sender Noklus ut ekstern kvalitetskontroll for HbA1c til deltakere som er påmeldt denne utsendelsen. Resultatene registreres på web. Analysefristen er 15. april, og frist for å registrere resultatene på web er 16. april.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll til sykehuslaboratorier

Noklus sender idag ut eksterne kvalitetskontroller for celletellere til sykehuslaboratoriene, og disse skal ankomme laboratoriene tirsdag 8. april. Resultatene registreres innen 11. april.
Les mer > >

Vurderingsbrev for hematologi

Resultatene fra utsendelsen Hematologi, fra 03.03.2014, er nå klare. Vurderingsbrevene er sendt til de deltakerne som var med på denne utsendelsen.
Les mer > >

Side19 av 26Først   Forrige   14  15  16  17  18  [19]  20  21  22  23  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen