Aktueltsaker 'Hilde-Kristin Rondestveit'

Ekstern kvalitetskontroll for HbA1c

Tirsdag 12. november sender Noklus ut ekstern kvalitetskontroll for HbA1c. Deltakerne oppfordres til å registrere kontrollresultatene direkte på web. Analysefrist er 19. november.
Les mer > >

Ekstern kvalitetskontroll for streptokokker

Mandag 11. november sender Noklus ut ekstern kvalitetskontroll for streptokokker. Utsendelsen går til deltakere som er påmeldt dette kontrollprogrammet. Analysefrist er 19. november.
Les mer > >

Vurderingsbrev for Hb, CRP og glukose

Vurderingsbrevene for utsendelsene Hb, CRP og glukose, fra 23.09.2013, er nå sendt ut til deltakerne. Ved behov for oppfølging av resultatene, vennligst kontakt lokal laboratoriekonsulent.
Les mer > >

Prøvebehandling og forsendelse av blodprøver

Prosessen fra en prøve rekvireres til resultatet rapporteres, inneholder mange ledd. Prøvebehandling og forsendelse av prøver inngår i denne prosessen. I tidsskriftet "Helsesekretæren" nr 5/2013 beskriver laboratoriekonsulenten i Nord-Trøndelag noen av utfordringene ved prøvebehandling og forsendelse av blodprøver.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll til sykehuslaboratorier

Tirsdag 29. oktober sender Noklus ut kvalitetskontroller til sykehuslaboratoriene som er påmeldt hematologiutsendelsen via NKK. Resultatene registreres på websiden innen 1. november.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll, hematologi

Mandag 28. oktober sender Noklus ut ekstern kvalitetskontroll for hematologi. Svarfrist er 31. oktober.
Les mer > >

Tilbakemeldingsrapport på hemoglobin kasuistikkene er klar

Noklus sendte i vår ut tre sykehistorier tilknyttet bruk av hemoglobin på sykehjem. Leger fra 37% av landets sykehjem svarte på kasuistikkene. Nå er tilbakemeldingsrapporten klar. Alle sykehjem som deltar i Noklus får tilsendt rapporten.
Les mer > >

Foreslått bevilgning gir mulighet for nytt prosjekt i hjemmetjenesten

Noklus er fornøyd med forslag om videreføring av fjorårets bevilgning på 6 millioner kroner i det foreslåtte statsbudsjettet. Dette betyr at vi kan fortsette den faglige videreutviklingen på sykehjemmene, i tillegg til at vi kan starte et prosjekt rettet mot hjemmetjenesten.
Les mer > >

Ledig fast stilling som forsker ved Noklus

Det er ledig en fast 50 % stilling som forsker ved Noklus. Den som ansettes vil få ansvar for å drive forskning og å stimulere til forskning innen Noklus sine satsingområder, samt delta i veiledning av master- og doktorgradsstudenter.
Søknad registreres i WebCruiter innen 14.10.2013.
Les mer > >

Vurderingsbrev for U-albumin

Vurderingsbrevene for utsendelsen Urin-albumin, MA213, er idag sendt ut til deltakerne. Dersom dere har behov for oppfølging av resultatene, vennligst kontakt din lokale laboratoriekonsulent.

Les mer > >

Side23 av 26Først   Forrige   17  18  19  20  21  22  [23]  24  25  26  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen