Aktueltsaker 'Hilde-Kristin Rondestveit'

Månedens tema, mai: "Glukose i blodprøver"

Ny måned betyr ny plakat i serien "Månedens tema". Noklus ønsker med disse plakatene å løfte frem ett viktig laboratorierelatert tema hver måned til bruk i forbedringsarbeidet. Plakaten for mai setter fokus på viktigheten av å skille blodceller fra serum/plasma raskest mulig ved måling av glukose.
Les mer > >

Hva ble din vurdering?

I midten av mars sendte Noklus ut kvalitetskontroller for CRP, Hb og glukose. Nå er de innsendte resultatene ferdig bearbeidet, og dere som er deltakere i Noklus kan logge inn på "Min side" for å se hvilken vurdering dere har fått!
Les mer > >

Månedens tema, april: "La venterommet bli et pusterom"

Ny måned betyr ny plakat i serien "Månedens tema". Noklus ønsker med disse plakatene å løfte frem ett viktig laboratorierelatert tema hver måned til bruk i forbedringsarbeidet. Plakaten for april kan dere henge på venterommet til informasjon for pasientene.
Les mer > >

Glukosebelastning - hvordan utføre undersøkelsen?

Glukosebelastning er en laboratorieundersøkelse som sier noe om kroppens evne til å nyttiggjøre seg av glukose. Undersøkelsen brukes først og fremst til å stille diagnosen svangerskapsdiabetes. I spalten "Fra laben", i nyeste utgave av fagbladet Helsesekretæren, skriver laboratoriekonsulent Mona Torvik om bruken av denne testen.
Les mer > >

Noklus setter fokus på diabetes

Diabetes er en av de hyppigste folkesykdommene. Noklus ønsker å bidra til økt kunnskap om korrekt diagnostikk, behandling og oppfølging av diabetes, og har derfor valgt diabetes som "Årets tema" for 2018 og 2019.
Les mer > >

Månedens tema, mars: "Kalde fingre"

Ny måned betyr ny plakat i serien "Månedens tema". Denne gangen blir det et gjensyn med en gammel kjenning, og budskapet i plakaten passer godt nå i vinterkulden! Noklus ønsker med disse plakatene å løfte frem ett viktig laboratorierelatert tema hver måned til bruk i forbedringsarbeidet.
Les mer > >

Nye retningslinjer for svangerskapsdiabetes

Dersom du lurer på noe i forhold til retningslinjene for svangerskapsdiabetes, anbefaler vi deg å lese spalten "Fra laben" i nyeste utgave av fagbladet "Helsesekretæren". Laboratoriekonsulent Heidi Hansen i Noklus Buskerud har skrevet en informativ og oversiktlig artikkel om de nye retningslinjene som kom i 2017.
Les mer > >

Veiledning i urinprøvetaking er nå oversatt til samisk

Dokumentet "Veiledning i urinprøvetaking" er nå oversatt til samisk. Oversettelsen har vært etterspurt i lengre tid og det er ekstra hyggelig at vi kan publisere denne akkurat i dag, på samenes nasjonaldag! Veiledningen er tilgjengelig for våre deltakere på "Min side".
Les mer > >

Vedlikehold på våre IT-systemer

Vi utfører vedlikehold på våre IT-systemer 5. og 6. februar kl. 18 - 21. Dette vil føre til noe nedetid og ustabilitet på hjemmesiden og "Min side" i disse tidsrommene. Vi beklager ulemper som følge av dette. 
Les mer > >

Månedens tema, februar: "Feil spor?"

Ny måned betyr ny plakat i serien "Månedens tema". Noklus ønsker med disse plakatene å løfte frem ett viktig laboratorierelatert tema hver måned til bruk i forbedringsarbeidet. Med plakaten for februar ønsker vi å minne våre deltakere om prosedyrene som ligger på "Min side".
Les mer > >

Side8 av 26Først   Forrige   3  4  5  6  7  [8]  9  10  11  12  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen