Web-registrering av Noklus kontrollresultater

Analyser Noklus-kontrollene og registrer resultatene rett på web 

Web-registrering skjer inne på  "Min side" (knapp øverst til høyre). Vurderingsbrevene vil senere bli lagt ut samme sted, og kan lastes ned derfra.

 

Hvordan web-registrere på "Min side"

For å kunne web-registrere må man logge seg inn på "Min side". Klikk på knappen "Min side" øverst til høyre på denne siden og logg inn. I følgebrevet som ankommer sammen med kontrollene, vil man finne virksomhetens brukernavn og passord. Inne på "Min side" finner man kontrollprogrammene visualisert vha. knapper. Fargekoder på knappene viser status for kontrollprogrammet. Grønn farge indikerer at svar kan registreres. Klikk på knappen for det kontrollprogrammet du ønsker å registrere, og du vil komme rett inn i registreringsskjemaet. Detaljert veiledning for utfylling av registreringsskjemaet, finner du her.

Hvordan hente vurderingsbrev på Min side

Rød farge på en kontrollprogramknapp indikerer at man har et uåpnet vurderingsbrev. Klikk på knappen for det kontrollprogrammet du vil hente vurderingsbrev for, og du vil komme rett inn i siden for vurderingsbrev.  Detaljert veiledning for hvordan man finner vurderingsbrevene finner, du her.

En grå fargekode indikerer at det ikke er noen aktivitet for kontrollprogrammet akkurat nå. Man kan når som helst gå inn og åpne tidligere leste vurderingsbrev.

 

Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen