Aktueltsaker 2014

Vurderingsbrev, HbA1c

Resultatene fra den eksterne kvalitetskontrollen for HbA1c (sendt ut 26.08.14) er nå klare, og vurderingsbrevene er sendt til dem som deltok på utsendelsen.
Les mer > >

Pasienter måler INR og doserer warfarin selv

Noklus tilbyr opplæring i egenkontroll av antikoagulasjonsbehandling med warfarin. I Helsesekretæren nr 4-2014 deler laboratoriekonsulent i Noklus Sogn og Fjordane, Toril Ringheim, erfaringer fra opplæringen i Sogn og Fjordane.
Les mer > >

Resultater fra hematologiutsendelse til sykehuslaboratorier

Resultatrapportene for utsendelsen Hematologi til sykehuslaboratorier, sendt ut 11. august, er nå tilgjengelige for de laboratorier som deltok på denne utsendelsen.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll for Hb, CRP og glukose

Mandag 15. september sender Noklus ut eksterne kvalitetskontroller for CRP, Hb og glukose til deltakere som er påmeldt disse kontrollprogrammene. Resultatene kan registreres elektronisk ved å logge inn på Min side.
Les mer > >

Profilmagasinet "Aktuelt fra Noklus"

Noklus sitt årlige pofilmagasin "Aktuelt fra Noklus" sendes i september ut til alle våre deltakere. Her kan dere blant annet lese om våre nye satsingsområder; kvalitetssikring av laboratorievirksomheten i hjemmetjenesten og preanalytisk utsendelse. Magasinet kan dere lese her på hjemmesiden.
Les mer > >

Noklus på landskonferanse i Stavanger

9.-11. september går Noklus sin årlige landskonferanse av stabelen. Denne gangen er landskonferansen lagt til Stavanger, og 100 ansatte vil være samlet for faglig påfyll og kunnskapsutveksling.
Les mer > >

Månedens preanalyse, september: "Gammel og god"

Kvalitetsforbedring av den preanalytiske fasen er et av satsingsområdene for Noklus i 2014. For å få oppmerksomhet rundt temaet vil vi hver måned presentere et preanalytisk budskap her på hjemmesiden. Vi kaller det «månedens preanalyse». Budskapet presenteres på en plakat som dere kan skrive ut. Gjør ”månedens preanalyse” til ”månedens snakkis” og bruk dem i forbedringsarbeidet.
Les mer > >

Resultatrapportene for koagulasjon er klare (sykehus)

Resultatrapportene for koagulasjon-utsendelse 3/2014 er nå ferdige og tilgjengelige på web. Logg på med det samme brukernavn og passord som dere brukte til å registrere svar.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll til HbA1c

Tirsdag 26. august sender Noklus ut ekstern kvalitetskontroll for HbA1c til deltakere som er påmeldt denne utsendelsen. Resultatene kan registreres på web. Analysefristen er 2. september, og frist for å registrere på web er 4. september.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll til sykehuslaboratorier

Mandag 18. august sender Noklus ut eksterne kvalitetskontroller for analyse av PT-INR, APTT og fibrinogen til sykehuslaboratorier som deltar i kvalitetskontrollprogrammet. Analysefrist er tirsdag 26. august.
Les mer > >

Side3 av 10Først   Forrige   1  2  [3]  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen