Aktueltsaker 2014

Sørlandet sykehus tilbyr kurs i egenkontroll av Marevan

Sørlandet sykehus tilbyr nå kurs for pasienter som skal gå på Marevan livet ut, slik at de selv kan kontrollere dosering av medikamentet.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll til sykehuslaboratorier

Noklus sendte mandag 11. august ut eksterne kvalitetskontroller for celletellere til større laboratorier/sykehuslaboratorier, og disse skal ankomme tirsdag 12. august. Resultatene registreres på NKKs webside innen torsdag 14. august.
Les mer > >

Preanalytisk fase under lupen

Noklus har i år ekstra fokus på den preanalytiske fasen, og vil gjennom ulike preanalytiske utsendelser og kartlegging av preanalytiske feil bidra til å forbedre håndtering av laboratorieprøver før selve analyseringen.
Les mer > >

Noklus med ny vitenskapelig artikkel

I en studie som publiseres i "Scandinavian Journal of Clinical and Laboratory Investigation" har vi undersøkt den biologiske variasjonen av INR hos pasienter som bruker warfarin som ikke er i en stabil behandlingsfase. Det ble funnet at den er vesentlig høyere enn hos friske personer og hos pasienter som er i en stabil behandlingsfase.
Les mer > >

Resultatrapportene for hematologi er klare (sykehus)

Resultatrapportene for utsendelsen Hematologi til sykehuslaboratorier, sendt ut 03.06.2014, er nå tilgjengelige på web.
Les mer > >

Vurderingsbrev, graviditetstest

Resultatene fra utsendelsen av ekstern kvalitetskontroll for graviditetstest er nå klare. Vurderingsbrevene er sendt til deltakerne.
Les mer > >

Resultater fra preanalytisk utsendelse er nå klare

Resultatene fra preanalytisk utsendelse (28.04.14) er nå klare. Dette er den andre utsendelsen i en serie for å bedre kunnskap og ferdigheter for forsvarlig prøvetaking og prøvebehandling. Denne utsendelsen hadde kapillærprøvetaking som tema.
Les mer > >

Resultatrapportene for koagulasjon er klare (sykehus)

Resultatrapportene for koagulasjon-utsendelse 2/2014 er nå ferdige og tilgjengelige på web. Logg på med det samme brukernavn og passord som dere brukte til å registrere svar.
Les mer > >

Vurderingsbrev, U-strimmel

Resultatene fra utsendelsen av ekstern analytisk kvalitetskontroll for urinstrimmel fra 20.05.2014 er nå klare. Vurderingsbrevene er sendt til dem som deltok på utsendelsen.
Les mer > >

Vurderingsbrev, U-albumin

Resultatene for utsendelsen av Urin-albumin er klare, og vurderingsbrevene er sendt til dem som deltok på utsendelsen.
Les mer > >

Side4 av 10Først   Forrige   1  2  3  [4]  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen