Aktueltsaker 2014

Utprøving av glukoseapparatet Accu-Chek Aviva

Skandinavisk utprøving av laboratorieutstyr for Primærhelsetjenesten (SKUP) er klar med ny rapport, utprøving av glukoseapparatet Accu-Chek Aviva. På SKUPs hjemmeside www.skup.nu finner du oversikt over alle SKUP-rapporter.
Les mer > >

Noklus med ny artikkel i Helsesekretæren

I artikkelen er det temaet "prøvekvaliteten avgjør analyseresultatet" som blir belyst. Det er et viktig tema som blir løftet frem i Helsesekretæren nr. 3, 2014, og det er avdelingsingeniør Wenche Bjelkarøy ved Noklus Haraldsplass og laboratoriekonsulent Kari van den Berg i Noklus Hedmark som har skrevet artikkelen.
Les mer > >

Tilbakemelding kasuistikk om bruk av INR i sykehjem

Tilbakemelding på kasuistikk om bruk av INR i sykehjem er nå klar. Denne ble gjennomført våren 2014. Du kan lese denne ved å klikke deg inn i saken. Her vil du også få en oversikt over de andre kasustikkene som er gjennomført, og tilbakemeldingene på disse.

Les mer > >

Utsendelsesplan for høsten 2014 er klar

Planlagte kontrollutsendelser fra Noklus høsten 2014 er nå klar. Du kan lese mer om dette ved å klikke deg inn i saken. Under oversikten finner du en utskriftsvennlig versjon.

Les mer > >

Ledig rekrutteringsstipend mot doktorgrad/PhD

Det er ledig rekrutteringsstipend mot doktorgrad/PhD 50 % i inntil 2 år. Vi søker en person som er interessert i forskning og som ønsker å ta en PhD innenfor ett av Noklus sine forskningsområder. I løpet av ansettelsesperioden skal man skrive 1-2 vitenskapelige artikler samt søke om eksterne PhD-midler (for eksempel fra Universitetet i Bergen eller Helse Vest). Søknadsfrist er 26. juni.
Les mer > >

Vurderingsbrev, kolesterol

Resultatene for utsendelsen kolesterol (13.05.2014) er klare og vurderingsbrevene er sendt til deltakerne.
Les mer > >

Ledig stilling som bioingeniør/avdelingsingeniør i Bergen

Noklus har ledig stilling som bioingeniør/avdelingsingeniør ved Seksjon for ekstern kvalitetsvurdering. Dette er en 100 % fast stilling, og arbeidsplass er ved Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll til sykehuslaboratorier

Noklus har sendt ut eksterne kvalitetskontroller for celletellere til større laboratorier / sykehuslaboratorier, og disse skal ankomme onsdag 4. juni. Resultatene registreres innen fredag 6. juni.
Les mer > >

Vurderingsbrev, D-dimer

Resultatene fra årets utsendelse for D-dimer er klare og vurderingsbrevene er sendt ut til deltakerne.
Les mer > >

Film fra Norsk diabetesregister for voksne

Norsk diabetesregister for voksne er et nasjonalt kvalitetsregister som har til hensikt å forbedre kvaliteten på behandlingen av personer med diabetes. Registeret har nylig lansert en film som presenterer bruken av Noklus diabetesskjema.
Les mer > >

Side5 av 10Først   Forrige   1  2  3  4  [5]  6  7  8  9  10  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen