Aktueltsaker 2014

Nyetablerte SKIL samlokaliseres med Noklus i Bergen

Senter for kvalitet i legekontor (SKIL) ble nylig etablert, og senteret er lagt til Bergen. SKIL vil samlokaliseres med Noklus på Haraldsplass Diakonale sykehus. Formålet er å støtte og veilede forbedringsarbeid i fastlegeordningen og for avtalespesialister.
Les mer > >

Vurderingsbrev for hemoglobin, glukose og CRP

Resultatene fra vårens utsendelse av eksterne kvalitetskontroller for hemoglobin, glukose og CRP er nå klare. Vurderingsbrevene er sendt ut til deltakerne som er med på disse kontrollprogrammene.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll til HbA1c

Tirsdag 8. april sender Noklus ut ekstern kvalitetskontroll for HbA1c til deltakere som er påmeldt denne utsendelsen. Resultatene registreres på web. Analysefristen er 15. april, og frist for å registrere resultatene på web er 16. april.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll til sykehuslaboratorier

Noklus sender idag ut eksterne kvalitetskontroller for celletellere til sykehuslaboratoriene, og disse skal ankomme laboratoriene tirsdag 8. april. Resultatene registreres innen 11. april.
Les mer > >

Vurderingsbrev for hematologi

Resultatene fra utsendelsen Hematologi, fra 03.03.2014, er nå klare. Vurderingsbrevene er sendt til de deltakerne som var med på denne utsendelsen.
Les mer > >

Måling av hemoglobin - til nytte eller besvær?

Noklus har jevnlig innlegg i tidsskriftet "Helsesekretæren", og i siste utgave, nr. 2-14, retter laboratoriekonsulent i Noklus Telemark søkelyset mot måling av hemoglobin.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern analytisk kvalitetskontroll for PT-INR

Mandag 31. mars sendte Noklus ut ekstern analytisk kvalitetskontroll for PT-INR til deltakerne som er påmeldt dette kontrollprogrammet. Analysefrist er 7. april!
Les mer > >

Ledig stilling som avdelingsingeniør - 100 % fast stilling

Det er for øyeblikket en ledig stilling ved Noklus knyttet til SKUP (Skandinavisk utprøving av laboratorieutstyr for Primærhelsetjenesten). Søknadsfrist er 4. april 2014.
Les mer > >

Skal du på kurs i år?

Visste du at Noklus er en av de største kursarrangørene for helsepersonell i Norge? Laboratoriekonsulentene arrangerer hvert år kurs innen laboratoriearbeid for flere tusen helsearbeidere. Sjekk kurskalenderen og se om det er et spennende kurs i din region.
Les mer > >

Vedlikehold på vår hjemmeside

Vi skal ha vedlikehold på hjemmesiden tirsdag 11. mars og onsdag 12. mars. I den forbindelse kan hjemmesiden være ustabil eller utilgjengelig i korte perioder disse to dagene.


Les mer > >

Side7 av 10Først   Forrige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen