Aktueltsaker 2017

Fagmøte for sykehuslaboratorier - 14. - 16. mars

Årets fagmøte for sykehuslaboratorier/større medisinske laboratorier går av stabelen 14. - 16. mars på hotell Radisson Blue, Gardermoen. 126 leger og bioingeniører fra alle landets sykehuslaboratorier samles til faglig påfyll og erfaringsutveksling.
Les mer > >

Noklus skriver om urinveisinfeksjon i Helsesekretæren 1-2017

Noklus har en fast spalte i "Helsesekretæren", og i årets første utgave av "Fra laben" retter vi søkelyset mot årets tema i Noklus, som er urinveisinfeksjon. Målet vårt er å øke kunnskapen om urinprøver for å bidra til korrekt diagnostikk og behandling av urinveisinfeksjon.
Les mer > >

SKUP med ny rapport – Accu-Chek Guide for måling av glukose

Skandinavisk utprøving av laboratorieutstyr for Primærhelsetjenesten (SKUP) har publisert en ny rapport. Rapporten er fra utprøving av et blodsukkerapparat, Accu-Chek Guide.
Les mer > >

Labqualitys kvalitetspris til Gunn B B Kristensen

Seksjonsleder for Sykehuslaboratorier i Noklus og tidligere leder for NKK, Gunn B B Kristensen, ble under Labquality Days i Helsinki, Finland, tildelt kvalitetsprisen for sitt mangeårige arbeid med kvalitetsvurderingsprogrammer overfor medisinske laboratorier, og for sitt bidrag til nordiske samarbeidsprosjekter.
Les mer > >

Ledig stilling som laboratoriekonsulent - Noklus Akershus

Noklus har ledig en 100 % stilling som laboratoriekonsulent ved Noklus Akershus, 70 % fast stilling og 30 % engasjement. Stillingen vil i hovedsak innebære opplæring og veiledning i laboratoriearbeid utenfor sykehus i Akershus​. Arbeidssted er Akershus universitetssykehus, og søknadsfrist er 15. mars 2017.
Les mer > >

Tilbud til deg som ønsker bedre innsikt i egen praksis

Noklus praksisprofil er en gratis programvare for uthenting av journaldata fra allmennlegens praksis. Dataene bearbeides og presenteres i to rapporter, der den ene fokuserer mest på laboratoriebruk og den andre gir detaljerte data om pasienter som bruker warfarin. Rapportene gir deg en generell oversikt over konsultasjoner og diagnosebruk for et helt år.
Les mer > >

Noklus har inngått avtale med sykepleierutdanning i nord

Som eneste sykepleierutdanning i landet, har Nord universitet, Levanger, blitt deltaker i Noklus. Dermed vil sykepleierstudentene få ta del i et unikt tilbud fra Noklus, og får bl.a. god øvelse i blodprøvetaking.
Les mer > >

Noklus sender ikke lenger ut frankert svarkonvolutt

Noklus ønsker at alle deltakere registrerer resultater fra Noklus-kontroller på "Min side" her på hjemmesiden vår. I fjor var det mer enn 75 % av våre deltakere som registrerte svar på web. Nå ønsker vi å få alle med. Fra 2017 slutter vi å sende med forhåndsfrankert svarkonvolutt.
Les mer > >

Hjemmetjenesteprosjektet utvides til nye fylker

Noklus er glad for at den økte bevilgningen til hjemmetjenesteprosjektet nå er vedtatt. Dette innebærer at vi nå starter opp med å kvalitetsforbedre laboratorievirksomheten i hjemmetjenesteenheter i to nye fylker.
Les mer > >

Noklus med tilbud av tjenester til hele den norske helsetjenesten

Det blir resultatet når Noklus og NKK nå slår seg sammen. "Norsk kvalitetsforbedring av laboratorieundersøkelser» er nytt navn på organisasjonen Noklus, som utvider virksomheten for å kvalitetsforbedre all medisinsk laboratorievirksomhet i Norge.
Les mer > >

Side8 av 8Først   Forrige   3  4  5  6  7  [8]  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen