Aktueltsaker 2012

Godt nyttår!

Noklus ønsker alle sine deltakere og samarbeidspartnere et riktig godt nytt år. Vi takker for samarbeidet i jubileumsåret 2012 og ser fram til fortsatt godt samarbeid i året som kommer.
Les mer > >

Resultater fra ekstern kvalitetskontroll, HbA1c og kolesterol

Vurderingsbrevene for HbA1c og kolesterol, utsendelsesdato 20.11.2012, er sendt ut til dem som deltok på denne utsendelsen. Ved behov for hjelp, ta kontakt med din lokale laboratoriekonsulent.
Les mer > >

Resultater fra ekstern kvalitetskontroll, hematologi

Vurderingsbrevene for hematologi, utsendelsesdato 06.11.2012, er sendt ut til dem som deltok på denne utsendelsen. Ved behov for hjelp, ta kontakt med din lokale laboratoriekonsulent.
Les mer > >

Resultater fra ekstern kvalitetskontroll, urin-albumin

Vurderingsbrevene for urin-albumin, utsendelsesdato 13.11.2012, er sendt ut til dem som deltok på denne utsendelsen. Ved behov for hjelp, ta kontakt med din lokale laboratoriekonsulent.
Les mer > >

Noklus i stortingsmelding om kvalitet og pasientsikkerhet

Noklus sitt arbeid er omtalt i Meld. St. 10 (2012-2013) under overskriften "God kvalitet - trygge tjenester".
Les mer > >

Intern kvalitetskontroll - nytt elektronisk kontrollskjema

Er analysekvaliteten tilfredsstillende? Beregn CV og avvik på en enkel måte ved hjelp av Noklus elektroniske kontrollskjema. Dette er nyttig for alle analyser. For HbA1c er det nødvendig om analysen benyttes diagnostisk.

Les mer > >

Ledig stilling som laboratoriekonsulent i Østfold

Noklus Østfold har ledig 80% stilling som laboratoriekonsulent. Søker må være autorisert bioingeniør. Søknadsfrist er 21. desember. Interessert? Klikk inn i saken for mer informasjon.
Les mer > >

Resultater fra ekstern kvalitetskontroll, streptokokker

Resultatene for utsendelsen av Streptokokker Gr.A fra 29.oktober er klare, og vurderingsbrevene er sendt til dem som deltok på utsendelsen. Har du spørsmål angående resultatet ditt, vennligst kontakt din lokale laoratoriekonsulent.
Les mer > >

Resultater fra ekstern kvalitetskontroll, hematologi

Resultatene fra ekstern kvalitetskontroll for hematologi som var sendt til sykehus / større laboratorier 23.oktober er nå tilgjengelig. Bruk samme brukernavn/passord som ved registrering av resultat.
Les mer > >

Utsendelse av ekstern kvalitetskontroll

Tirsdag 27. november ble ekstern analytisk kvalitetskontroll for D-dimer sendt ut til de deltakerne som er påmeldt med denne analysen. Svarfrist er 4. desember.
Les mer > >

Side1 av 9Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen