Aktueltsaker 'Linda Ophaug'

Stand på Omsorgskonferansen 2018 - Møre og Romsdal

12.-13. september inviterer Fylkesmannen i Møre og Romsdal til "Omsorgskonferansen 2018". Tittelen på konferansen er "I møte med morgondagens innbyggar", og Noklus Møre og Romsdal stiller med stand for å informere om Noklus sitt bidrag til nettopp dette møtet med morgendagens innbygger.
Les mer > >

SKUP har fått nytt navn - men beholder forkortelsen

SKUP har nå endret navn til "Skandinavisk utprøving av laboratorieutstyr for pasientnær analysering". Tidligere sto p-en for "primærhelsetjenesten", men dette er nå erstattet med "pasientnær analysering". Forkortelsen SKUP forblir som før.
Les mer > >

Omtale av Noklus i Tidsskriftet

I utgave 13 under "Aktuelt i foreningen" har Tidsskriftet viet plass til en omtale av aktiviteten i Noklus i jubileumsåret 2017. Leder i Noklus, Sverre Sandberg, gir et innblikk i hvordan det sto til med 25-årsjubilanten og hvilke satsningsområder Noklus var opptatt av i jubileumsåret.
Les mer > >

Årets landskonferanse er lagt til vakre Bodø

Drøyt hundre Noklus-ansatte vil være samlet i Bodø til faglig oppdatering når årets landskonferanse går av stabelen 28.-30. august. Programmet er som vanlig preget av stor variasjon, men hovedvekten er viet "Årets tema", som er diabetes.
Les mer > >

Kvalitetskontroll av HbA1c i apotek - artikkel i spesialutgave

"Journal of Diabetes Science and Technology" har en spesialutgave om kvalitetskontroll av HbA1c der bl.a. Una Sølvik fra Noklus og Universitetet i Bergen var gjesteredaktør. En av artiklene i spesialutgaven er fra Noklus, og viser at apotek kan implementere analytisk kvalitetskontroll på småinstrumenter som måler HbA1c, og at resultatene er sammenlignbare med legekontor.
Les mer > >

Arendalsuka er i gang - Noklus har stand hele uken

Noklus har stand i Peder Thomassons gate, og ønsker alle som er i Arendal velkommen til en prat. Vi har informasjon som passer både til helsepersonell, politikere og alle andre som er interessert i kvaliteten på laboratorievirksomhet.
Les mer > >

Ledig stilling som laboratoriekonsulent - Noklus Buskerud

Noklus Buskerud har ledig en fast 60 % stilling som laboratoriekonsulent. Det søkes etter en autorisert bioingeniør med relevant arbeidserfaring. Stillingen vil i hovedsak innebære opplæring, veiledning og undervisning i laboratoriearbeid utenfor sykehus i Buskerud. Søknadsfrist er 04.07.18.
Les mer > >

Utsendelsesplan for høsten 2018 er klar

Noklus sender ut eksterne kvalitetskontroller til sine deltakere gjennom hele året. Kvalitetskontrollene har begrenset holdbarhet, og det er derfor nyttig å vite når disse kontrollene sendes. Oversikten finner du i høstens utsendelsesplan.

Les mer > >

Noklus med innlegg på kommuneoverlegemøte i Oppland

13. juni 2018 inviterer Helse- og sosialavdelingen hos Fylkesmannen i Oppland til kommuneoverlegemøte. «Tilsyn med pasientsikkerhet og kvalitet i kommunens legetjenester» er blant temaene som skal tas opp, og Noklus skal holde innlegg om «Pasientsikkerhet og laboratoriearbeid i primærhelsetjenesten». 
Les mer > >

Informasjon om endring for HbA1c - fra % til mmol/mol

I disse dager sendes det ut informasjon fra Noklus hovedkontor til alle våre deltakere vedrørende endring av måleenheten for HbA1c. Fra 30. september skal HbA1c rapporteres med enheten mmol glykert hemoglobin per mol hemoglobin (mmol/mol), og ikke lenger som prosentandel glykert hemoglobin (%).  
Les mer > >

Side7 av 39Først   Forrige   2  3  4  5  6  [7]  8  9  10  11  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen