Aktueltsaker 'Hilde-Kristin Rondestveit'

Månedens tema, februar: Måling av glukose kapillært

Ny måned og ny plakat i serien "Månedens tema". Vi fortsetter med temaet diabetes, og denne måneden er det selve prøvetakingen ved måling av glukose vi fokuserer på. Plakaten minner om tre viktige momenter for å få korrekt svar på glukosemålingen, og er aktuell både for helsepersonell og dem som måler glukose på seg selv.
Les mer > >

Månedens tema, januar: "Årskontroll diabetes"

Godt nytt år! Vi starter året med en ny plakat i serien "Månedens tema". Plakaten skal minne både helsepersonell og pasienter om årskontrollen som bør utføres på personer med diabetes. Plakaten egner seg til å henge på venterommet.
Les mer > >

Månedens tema, november: "Blodsmitteuhell"

Ny måned og ny plakat i serien "Månedens tema"! Vi fortsetter å fokusere på smittevern, og for november har vi laget en plakat som kan være til hjelp dersom uhellet er ute. Ved blodsmitteuhell er det viktig å ha gode rutiner for strakstiltak og oppfølging.
Les mer > >

Månedens tema, oktober: "Bedre føre var enn etter snar"

Ny måned og ny plakat i serien "Månedens tema"! Vi fortsetter å fokusere på smittevern, og i oktober er budskapet vårt at man skal desinfisere huden før blodprøvetaking. Dette er basert på "føre-var-prinsippet".
Les mer > >

Månedens tema, september: "Unngå stikkskade!"

Ny måned og ny plakat i serien "Månedens tema"! De neste månedene vil plakatene våre omhandle smittevern, og i september setter vi fokus på bruk av utstyr med beskyttelsesmekanismer. Bruk av kanyler og annet utstyr med beskyttelsesmekanismer kan bidra til færre stikkskader.
Les mer > >

Månedens tema, desember: "Ikke la meg bli for kald"

Ny måned og ny plakat i serien "Månedens tema"! Denne gangen har vi funnet fram en plakat som vi første gang presenterte i 2015. Budskapet passer godt til årstiden vi nå er inne i, og handler om at prøvene ikke må fryse på sin vei til laboratoriet.
Les mer > >

Månedens tema, desember: "Noklus-pakka"

Vi starter julemåneden med en ny plakat i serien "Månedens tema". Plakaten for desember forteller hva "Noklus-pakka" inneholder. Pakkens innhold hjelper våre deltakere til å oppylle kvalitetsforskriften, slik at de kan sikre trygge og forsvarlige tjenester. Og best av alt; denne pakken har våre deltakere tilgang til hele året!
Les mer > >

Månedens tema, november: "Lytt til erfarne fagfolk"

Ny måned betyr ny plakat i serien "Månedens tema". Noklus ønsker med disse plakatene å løfte frem ett viktig laboratorierelatert tema hver måned til bruk i forbedringsarbeidet. Plakaten for november er en påminning om at dere kan kontakte Noklus for råd ved valg av nytt analyseinstrument.
Les mer > >

Ledig stilling ved Noklus hovedkontor

Noklus søker etter en entusiastisk, kreativ og løsningsorientert person, med autorisasjon som bioingeniør eller annen høyere teknisk utdanning. Arbeidssted er ved vårt hovedkontor på Haraldsplass Diakonale Sykehus i Bergen. Søknadsfrist er 15. oktober.
Les mer > >

Månedens tema, oktober: "Gammel og god"

Ny måned betyr ny plakat i serien "Månedens tema". Denne gangen blir det et gjensyn med en gammel kjenning. Noklus ønsker med disse plakatene å løfte frem ett viktig laboratorierelatert tema hver måned til bruk i forbedringsarbeidet.
Les mer > >

Side1 av 26Først   Forrige   [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  Neste   Sist   
Noklus,
Boks 6165,
5892 Bergen
Telefon: 55979500
Faks: 55979510
E-post: noklus@noklus.no
Org.nr: 984 027 737
Besøksadresse:
Haraldsplass Diakonale sykehus,
Ulriksdal 8, 5009 Bergen